Çorum Bilim Ve Sanat Merkezi

WEB https://corumbilsem.meb.k12.tr
Adres : ULUKAVAK MAH. ÇAMDEĞİRMENİ 25. SK. BILIM SANAT MERKEZI BLOK NO: 1 MERKEZ / ÇORUM
VİZYON : Öğrencilerimizi değişen dünyaya hazırlayarak onların dünyaya anlamlı katkılarda bulunmasını sağlayacak eğitim ve öğretim ortamı sunmak. Öğrenmeyi öğrenen; üretmeyi ve problem çözmeyi alışkanlık haline getiren; bilimsel yöntemler kullanmayı ilke olarak benimsemiş; toplumu yönlendiren, bilgilendiren; kültürel ve manevi değerleri yaşayan bireyler yetiştirmek. Özel yetenekli öğrencilerin bütün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Özel yetenekli öğrencileri, milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, öz güveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, hoşgörü sahibi iyi bir insan olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Tubitak Ortaokul Öğrencileri Türkiye Üçüncülüğü Oka Kalkınma Ajansı Bölge Birinciliği

Öğretim Şekli :Özel eğitim
Saatler : 08:40 19:50
Isınma : Doğalgaz-Kombi